BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila nad 100 €! Veljajo izjeme
Kupite zdaj, plačajte pozneje s storitvijo Lean Pay!

Išči:

GLOWEN DRAGON

Velika kuhalna površina

36 × 34 cm

Doseže 500 °C / 932 °F

v 15 minutah

Čas dogrevanja med peko pic

28 sec

PEČ ZA PICO V OBLIKI KUPOLE

Oblika kupole in konstrukcijski materiali igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju nadzorovanega zračnega toka, ki izboljša porazdelitev in zadrževanje toplote. To samozadostno okolje ne zagotavlja le enakomernega kuhanja, temveč tudi zajame in kroži okuse dima, kar ima za posledico pristno kulinarično izkušnjo. Odsotnost dimnika poenostavi namestitev in vzdrževanje, zaradi česar so pečice za pico priročen in funkcionalen dodatek v vsakem kuhalnem prostoru.

Čeprav je Glowen Dragon manjši od njegovega nasprotnika Raptorja, vam še vedno omogoča, da v njem spečete pico enake velikosti.

Ali Dragon pizza peč res naredi razliko?

Pica peč

Pečice za pico so posebej zasnovane tako, da postane skorja posebej hrustljava, ne da bi se prelivi zažgali. Segrejejo se na skoraj dvakrat večjo temperaturo: 500 °C / 932 °F. Višje temperature povzročijo hitrejše vzhajanje, kar povzroči večjo, bolj hrustljavo skorjo.

Navadna pečica

Tradicionalne kuhinjske stenske pečice ali plinske pečice, ki se gibljejo med 176 °C / 350 °F in 246 °C / 475 °F. Običajne pečice izsušijo skorjo zaradi daljšega kuhanja, zaradi česar je bolj trda.

Regulirana toplota

Toploto je mogoče regulirati za vsestransko kuhanje.

Prostoren

Pecite pice do premera 33 cm (13 palcev).

Ognjeno vroč

Dosega več kot
500 °C (930 °F).

Lahek

Pečica Glowen Dragon tehta le 15 kg!

Popolne velikosti

Zunanje mere 41 x 53 x 22 cm.

Vsestranski

Pecite pico, meso, ribe in zelenjavo na ognju!

Kako se pečica za pico Dragon tako segreje?

OBLIKA KUPOLE

Kupolasta oblika pečice omogoča optimalno kroženje toplote. Ko toplota seva iz vira toplote, potuje navzgor, zadene ukrivljeno kupolo in se nato odbije navzdol proti kuhalni površini. To kroženje zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote in preprečuje vroče točke in hladna območja v kuhalni komori. Posledično se vaša hrana kuha dosledno in temeljito, kar daje okusne rezultate. Kupolasta oblika pomaga pri ohranjanju toplote. Gosti materiali, ki absorbirajo toploto in se pogosto uporabljajo za izdelavo kupol peči za pico, kot so ognjevarne opeke ali kamni, lahko shranijo precejšnjo količino toplote. Ta zadržana toplota zagotavlja, da pečica ostane pri visokih temperaturah, tudi ko je vir toplote začasno odstranjen, kar omogoča učinkovito kuhanje v daljšem časovnem obdobju.

ROLLING FLAME

Tehnologija rolling flame zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote po vsej kuhalni komori. Kotaleči se plameni se premikajo po kuhalni površini, odpravljajo vroče točke in zagotavljajo enakomerno kuhanje po celotnem območju. Ta enakomerna porazdelitev je ključnega pomena za doseganje enotnih rezultatov, še posebej pri peki ali praženju občutljivih jedi, ki zahtevajo natančen nadzor temperature. Konsistentno valovanje plamena lahko vodi do krajšega časa pečenja. Ker je toplota enakomerno porazdeljena in nenehno v gibanju, učinkovito hitreje skuha hrano, hkrati pa ohranja želeno stopnjo pečenosti. To je še posebej ugodno pri kuhanju pri visoki temperaturi, kot je peka pice, kjer krajši čas kuhanja pomaga ohraniti vlago in svežino sestavin.

Ali lahko pica peč Glowen Dragon uporabim za druge stvari?

Pri Glowen Dragon je odgovor odločen “da”. V osrčju njegove odličnosti leži izjemna zmožnost Dragona, da doseže žgočih 500 stopinj Celzija v zgolj 15 minutah. Pri tem impresivnem podvigu ne gre le za hitrost; gre za natančnost in popolnost.

Medtem ko imajo druge majhne pečice nagnjenost k pregrevanju vaše hrane zaradi majhnega prostora, se Dragon od drugih pečic razlikuje po svoji edinstveni zasnovi. Čeprav ostaja majhen, ima prostorno notranjo komoro, ki omogoča enakomerno temperaturo in valoviti plamen, zaradi česar je popoln za vse vrste hrane.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovine
      Apply Coupon