GLOWEN DRAGON

Velika kuhalna površina

36 × 34 cm

Doseže 500 °C / 932 °F

v 10 minutah

Čas dogrevanja med peko pic

28 sec

Ali lahko pica peč Glowen Dragon uporabim za druge stvari?

Pri Glowen Dragon je odgovor odločen “da”. V osrčju njegove odličnosti leži izjemna sposobnost Dragona, da doseže žgočih 500 stopinj Celzija v zgolj 10 minutah. Pri tem impresivnem podvigu ne gre le za hitrost; gre za natančnost in popolnost.

Medtem ko imajo druge majhne pečice nagnjenost k pregrevanju vaše hrane zaradi majhnega prostora, se Dragon od drugih pečic razlikuje po svoji edinstveni zasnovi. Čeprav ostaja majhen, ima prostorno notranjo komoro, ki omogoča enakomerno temperaturo in valoviti plamen, zaradi česar je popoln za vse vrste hrane.

Ali Dragon pizza peč res naredi razliko?

Pica peč

Peči za pice so zasnovane tako, da postane skorja posebej hrustljava, ne da bi se prelivi zažgali. Segrejejo se na skoraj dvakrat višjo temperaturo: 500 °C / 932 °F. Višje temperature omogočajo hitrejše vzhajanje, kar povzroči večjo, bolj hrustljavo skorjo.

Navadna pečica

Pri tradicionalnih električnih ali plinskih kuhinjskih pečic se temperature gibljejo med 176 °C / 350 °F in 246 °C / 475 °F. Običajno izsušijo skorjo zaradi daljšega pečenja, zaradi česar je pica bolj trda.

Regulirana toplota

Toploto je mogoče regulirati za vsestransko peko.

Prostoren

Pecite pice do premera 33 cm (13 palcev).

Ognjeno vroč

Dosega več kot
500 °C (930 °F).

Lahek

Pečica Glowen Dragon tehta le 15 kg!

Popolne velikosti

Zunanje mere 41 x 53 x 22 cm.

Vsestranski

Pecite pico, meso, ribe in zelenjavo na ognju!

Kako se pečica za pico Dragon tako segreje?

OBLIKA KOMORE

Kupolasta oblika pečice omogoča optimalno kroženje toplote. Ko toplota seva iz vira toplote, potuje navzgor, zadene ukrivljeno kupolo in se nato odbije navzdol proti kuhalni površini. To kroženje zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote in preprečuje vroče točke in hladna območja v kuhalni komori. Posledično se vaša hrana kuha dosledno in temeljito, kar daje okusne rezultate. Kupolasta oblika pomaga pri ohranjanju toplote. Gosti materiali, ki absorbirajo toploto in se pogosto uporabljajo za izdelavo kupol peči za pico, kot so ognjevarne opeke ali kamni, lahko shranijo precejšnjo količino toplote. Ta zadržana toplota zagotavlja, da pečica ostane pri visokih temperaturah, tudi ko je vir toplote začasno odstranjen, kar omogoča učinkovito peko v daljšem časovnem obdobju.

ROLLING FLAME

Tehnologija rolling flame zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote po vsej kuhalni komori. Kotaleči se plameni se premikajo po kuhalni površini, odpravljajo vroče točke in zagotavljajo enakomerno peko po celotnem območju. Ta enakomerna porazdelitev je ključnega pomena za doseganje enotnih rezultatov, še posebej pri peki ali praženju občutljivih jedi, ki zahtevajo natančen nadzor temperature. Ker je toplota enakomerno porazdeljena in nenehno v gibanju, učinkovito hitreje skuha hrano, hkrati pa ohranja želeno stopnjo pečenosti. To je še posebej ugodno pri kuhanju pri visoki temperaturi, kot je peka pice, kjer krajši čas kuhanja pomaga ohraniti vlago in svežino sestavin.

Na kaj postaviti pica peč Glowen Dragon ?

Prenosljivost se sreča z močjo. Ta kompaktna peč, je zasnovana za sodoben življenjski slog, zaradi česar je idealen spremljevalec za srečanja na dvorišču, piknike ali improvizirane kulinarične avanture.
Najsodobnejša izolacijska tehnologija je več kot le značilnost, je “game changer”. Napredna izolacija ne zagotavlja samo izrednega zadrževanja toplote v pečici, ampak tudi ohranja zunanjost dobro izolirano, tako da vam ni treba skrbeti, na katero površino jo boste postavili.

Najsodobnejša izolacijska tehnologija Glowen Dragon je več kot le značilnost, je sprememba igre. Ta napredna izolacija ne zagotavlja samo neprimerljivega zadrževanja toplote v pečici, ampak tudi ohranja zunanjost dobro izolirano, tako da vam ni treba skrbeti, na katero površino jo boste postavili.

Ali Dragon pizza peč potrebuje dimnik?

Oblika komore in konstrukcijski materiali igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju nadzorovanega zračnega toka, ki izboljša porazdelitev in zadrževanje toplote. To samozadostno okolje ne zagotavlja le enakomernega kuhanja, temveč tudi zajame in kroži okuse dima, kar ima za posledico pristno kulinarično izkušnjo. Odsotnost dimnika poenostavi namestitev in vzdrževanje, zaradi česar so pečice za pico priročen in funkcionalen dodatek v vsakem kuhalnem prostoru.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovine
      Apply Coupon