BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila nad 100 €! Veljajo izjeme
Kupite zdaj, plačajte pozneje s storitvijo Lean Pay!

Išči:

GLOWEN DIABLO

Velika kuhalna površina

68x68 cm

Doseže 500 °C / 932 °F

v 35 minutah

Izjemno lahek

samo 53 kg


PRIDRUŽI SE DRUŽINI GLOWEN

Maja
Maja
Read More
It need some time to get know with a owen, but after first few pizzas in trash 😁 you learn how to prepare great pizza
 Daniel Dietrich
Daniel Dietrich
Read More
Super compact and portable, yet powerful pizza ofen. Excellent pizza results with using wood as fuel, from the get go. Thank you!
 Robert Rödin
Robert Rödin
Read More
Best looking pizza oven at the market! This is my first woodfired pizza oven and its great. I love the size (it's big!). Easy to get started and amazing results!
 Niklas Skillby
Niklas Skillby
Read More
Excellent oven! Brillant craftsmanship! I’m new to the Pizza world, but making progress every time. Bought the Diablo so I can make chili’s and stew’s m, and bake some excellent sourdough bread. Best Buy in a long time! All cred to the Glowen crew, although I had to wait for it. Cheers/ Niklas
Jure Krušlin
Jure Krušlin
Read More
This oven RULES😀
Jernej Hren
Jernej Hren
Read More
First baking in the Glowen oven. Satisfied everyone, very good pizza and burgers 👍
Boris Tisovic
Boris Tisovic
Read More
A new record has fallen. 😉 60pcs one evening
Roman Žener
Roman Žener
Read More
Yesterday pizza, today Glowen's lepinja and today goulash. I'm getting more and more fond of this machine, now my wife is saying when we're going to use it again.
Vinko Lukač
Vinko Lukač
Read More
Baked 16 pizzas in one day with the Glowen oven for my mom's 70th birthday.
Previous
Next

UČINKOVITA OBLIKA

Predstavljamo peč na drva Diablo, v kateri starodavna modrost in sodobna tehnika ustvarjata izjemno kulinarično mojstrovino. Pečica Diablo, ki jo je navdihnila starodavna tehnologija pristnih peči na drva, se ponaša z učinkovito zasnovo z eno samo odprtino za kroženje toplega in hladnega zraka, kar povečuje ohranjanje toplote in zagotavlja enakomerno peko. Njena značilna kupolasta oblika ne očara le s fascinantnim videzom plamena, temveč tudi zadržuje vlago, zaradi česar so jedi izjemno sočne. Z veliko površino 68×68 cm in težo le 53 kg ponuja neprimerljivo zmogljivost in prenosljivost ter omogoča hkratno peko treh pic v velikosti do 50 cm.

Dobro premišljena izolacija zagotavlja optimalno delovanje, saj ohranja stalno temperaturo kuhanja, hkrati pa povečuje učinkovitost porabe goriva. Kot dokaz inovativnosti bo Diablo kmalu na voljo tudi z možnostjo uporabe plina, kar bo omogočilo še večjo prilagodljivost pri kuhanju. Izboljšajte svoje kulinarične spretnosti in se prepustite čarobnosti tradicionalnega pečenja na drva z Diablom, kjer se preverjena odličnost sreča s sodobnimi kulinaričnimi inovacijami.

OBLIKA KUPOLE
PRENOSEN
VAREN ZA PEKO
OGNJENO VROČ
Speči popolno pizzo

Notranjost Diabla je oblikovana kot kupola, kar omogoča pristno izkušnjo pečenja v kupolah.

Popolne velikosti

Zunanje dimenzije: 752 × 578 × 972 mm

Visoke kvalitete

Nerjaveče jeklo, odporno na visoke temperature

Lahek

Teža brez embalaže: 53 kg

Debela plošča za peko

30 mm debeline

Prostoren

Površina za peko: 700 × 700 mm

Vizualno privlačen

Pobarvan s keramičnim premazom

GRADITE OKOLI SVOJIH POTREB

Tukaj lahko izveste več o pečici in njenih funkcijah ter preberete več o nadgradnjah. Nadgradnje za Diabla bodo kmalu na voljo za nakup.

JEKLENA VRATA

PRIHAJA KMALU

Naslednji mesec

PLINSKI GORILNIK

PRIHAJA KMALU

Letos

Domiselno zasnovan s priročnim zadnjim nastavkom, s katerim lahko brez težav vgradite plinski gorilnik za boljše možnosti kuhanja.

TVOJA PRENOSNA PEČ

Glowen Diablo, revolucionarna prenosna peč na drva in plin, zasnovana za izboljšanje vaše izkušnje peke pic. Prostorna komora z dovolj prostora, v kateri lahko brez težav obrnete pico, omogoča natančno peko zahvaljujoč strateško razporejenim temperaturnim območjem. Poleg tega je zaradi svoje kompaktne zasnove brez dimnika izjemno priročna za prenašanje in prevoz kamor koli greste – preprosto jo dvignite in vzemite s seboj na svoje pustolovščine!

POVEČAJ TEMPERATURO

Doseže 500 °C / 932 °F

v 35 minutah

Spečite pico v 1 min
Avtentična izkušnja peke na drva
Začni peči

Peč Glowen Diablo – brezčasna učinkovitost in sodobno udobje! V podjetju Glowen smo izjemno ponosni, da vam lahko predstavimo peč na drva Diablo, ki je pravi čudež, navdihnjen s starodavno tehnologijo pristnih peči na drva. Diablo je zasnovan kot popolna kombinacija tradicije in inovacij ter ponuja izjemno izkušnjo kuhanja, saj združuje učinkovitost in priročnost kot še nikoli prej.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovine
      Apply Coupon