BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila nad 100 €! Veljajo izjeme
Kupite zdaj, plačajte pozneje s storitvijo Lean Pay!

Išči:

Vse pravice za celotno spletno stran www.glowen.si so pridržane. Vse informacije in gradivo, tako pisno kot grafično, na spletnem mestu www.glowen.si so v zakonsko dovoljenem obsegu predmet avtorskih pravic ali drugače zaščitena intelektualna lastnina podjetja GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. in pridruženi partnerji, katerih vsebina je vključena na spletno stran www.glowen.si

Uporabniki lahko vsebino na spletnem mestu www.glowen.si uporabljajo izključno za svojo osebno, nekomercialno uporabo. Kakršna koli druga uporaba vsebine spletnega mesta www.glowen.si v komercialne namene ni dovoljena. Podatkov in gradiv, objavljenih na tej spletni strani, ni dovoljeno kopirati, podvajati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.

GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. lahko kadar koli spremeni to pravno obvestilo, ki je za uporabnike v zadnji posodobljeni različici zavezujoče.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o., Ljutomerska 22, Ormož, 2270 Ormož spoštuje in ščiti vaše osebne podatke. GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. si pridržuje pravico, da zbira samo podatke o obiskovalcih spletnih strani, ki ne razkrivajo osebnih lastnosti posameznikov in samo za statistične namene.

V nekaterih delih našega spletnega mesta nam boste zaradi dopisovanja, registracije na spletnem mestu, prejemanja biltenov, nakupovanja ali sodelovanja v spletnih nagradnih igrah in tako naprej zaupali svoje osebne podatke. Podjetje GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. jamči in se zavezuje, da bo osebne podatke varoval kot zaupne, v skladu z veljavno zakonodajo. Podatki, ki nam jih posredujete, ne bodo razkriti tretjim osebam ali nepooblaščenim osebam in se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega so bili posredovani.

Za zagotovitev neoviranega delovanja spletnega mesta vsebuje piškotke.

Lokacija strežnika spletnega mesta je v Združenih Državah Amerike in je pravilno zavarovana.

Previdno glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe

Iz varnostnih razlogov, pa tudi za zagotovitev neoviranega servisa za vse uporabnike, GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.uporablja programsko opremo za spremljanje prometa in prepoznavanje nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kako drugače povzročiti škodo. V primeru pooblaščene zakonite preiskave in v skladu s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko podatki iz teh virov uporabijo za identifikacijo posameznikov.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletni strani www.glowen.si so informativne narave. GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. si prizadeva zagotoviti, da so informacije, ki jih objavlja, pravilne, posodobljene in popolne, vendar glede njihove točnosti ali celovitosti ne prevzema nobene pravne odgovornosti v zvezi s točnostjo, popolnostjo ali uporabnostjo kakršnih koli informacij, izdelkov ali opisanega postopka.

GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.. ni odgovorna za vsebino besedil, ki jih objavljajo skrbniki pogodbenih partnerjev GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. , ne more biti odgovorna za škodo (vključno s tisto, ki jo povzročajo virusi) na računalniški opremi, mobilnih telefonih ali kateri koli drugi aplikacija, ki ponuja dostop do spletnega mesta www.glowen.si, ki ga povzročijo uporabniki, ki obiščejo spletno mesto ali kako drugače uporabljajo. GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi nastala zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta www.glowen.si.

GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe vsebine spletnega mesta www.glowen.si kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila in ne prevzema nobene odgovornosti za kakršne koli posledice takšne spremembe.

Zunanje povezave

Zaradi udobja lahko nekatere strani ali podstrani spletnega mesta www.Glowen.si za zagotavljanje izčrpnih turističnih informacij vsebujejo povezave do različnih zunanjih naslovov, kot so druga spletna mesta, posamezne strani ali drugi viri. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop, vsebino ali napake v zunanjih povezavah, prav tako pa uporabniki spletnega mesta www.glowen.si ne smejo domnevati, da se spletna mesta na zunanjih povezavah držijo enakih načel spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot jih upošteva GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z obiskom in uporabo povezanih spletnih mest.

Nezaželena pošta

Ko obiščete našo spletno stran, je mogoče, da bo vaš internetni brskalnik ustvaril neželeno pošto (neželeno oglaševanje). Takšno oglaševanje najverjetneje ustvarijo druga spletna mesta ali druga programska oprema, nameščena v vašem računalniku. GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. med obiskom našega spletnega mesta ne odobrava ali priporoča izdelkov ali storitev, ki so v vašem računalniku predstavljeni kot neželena pošta.

Avtorske pravice

Spletno mesto vsebuje gradivo, ki je zaščiteno z avtorskimi pravicami. Avtorji in drugi imetniki avtorskih pravic si pridržujejo pravico do reprodukcije ali nadaljnje distribucije tega gradiva. Vse osebe, ki te podatke reproducirajo ali distribuirajo, naj bi spoštovale pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji ali imetniki avtorskih pravic. Kljub temu se lahko tako zaščiteno gradivo citira in uporablja v dobri veri v skladu s predpisi o avtorskih pravicah, ki na splošno dovoljujejo uporabo v nekomercialne izobraževalne namene, kot so študij, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Socialna omrežja

Objavljeni komentarji so odraz pisateljeve osebne ocene in mnenja in ne predstavljajo stališč GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.

Pridržujemo si pravico, da z lastno presojo in brez obrazložitve odstranimo ali spremenimo kakršen koli komentar, objavljen prek aplikacije Facebook na spletnem mestu www.glowen.si, ki kakor koli krši pravice drugih ali je na kakršen koli način nezakonit, žaljiv, obrekljiv, vulgaren ali na kakršen koli drug način sporen.

GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. ni odgovorna za osebna mnenja, ocene ali neprimerne vsebine, najdene na Twitterju in Instagramu.

All rights for the entire website www.glowen.si are reserved. All information and material, both written and graphic, on the website www.Glowen.si  is, to the extent permitted by law, the subject of copyright or otherwise protected intellectual property of Glow d.o.o.  and its associated partners whose content is included in the website www.Glowen.si 

Users may use content on the website www.Glowen.si  exclusively for their own personal, non-commercial, use. Any other use of the content of the website www.Glowen.si  for commercial purposes is not permitted. The information and material published on this website may not be copied, duplicated or in any other way distributed for commercial purposes without the express written permission of GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o..

GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o .may at any time change this legal notice, which shall be binding for users in its latest updated version.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovine
      Apply Coupon