BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila nad 100 €! Veljajo izjeme
Kupite zdaj, plačajte pozneje s storitvijo Lean Pay!

Išči:

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo izdelkov

Določila, ki jih navajamo v nadaljevanju veljajo za kupce, ki so fizične osebe.

Uporabnik (kupec) ima pravico, da v 14-ih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov Trgovcu na kontaktni elektronski naslov: [email protected] sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. V primeru vračila blaga je obvezen pogoj, da uporabnik (kupec) izpolniti obrazec za odstop od pogodbe[P1] .

Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni uporabnika (kupca), je strošek vračila izdelkov Trgovcu. V primeru vračila nam posredujte vaše osebne podatke in dokazilo o nakupu.

Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu najkasneje v roku 14-ih dni od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu s priporočeno pošiljko nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Če je poštni paket, s katerim je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi.

Za vrnjene izdelke Trgovec kupcu takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu vrne prejeta plačila oziroma koriščeni darilni bon, morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti pa se kupcu ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska se opravi z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik. Koriščeni darilni bon Trgovec vrne v obliki dobropisa.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe.


Dostava

Trgovec bo naročene izdelke dostavil kupcu v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner Trgovca za dostavo pošiljk je Pošta Slovenija in GLS. Trgovec si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil učinkoviteje.

Cenik dostave:

 • Hrvaška, Slovenija 5 Eur
 • Avstria, Polska, Slovakija, Madžarska, Češka 5 Eur
 • Luxemburg, Latvija, Nemčija, Danska, Bulgarija, Belgija, Nizozemska, Romunija 10 Eur
 • Francija, Italija, Litva, Portugalska, Švica 13 Eur
 • Estonija 18 Eur
 • Švedska, Španija, Norveška, Irska, Danska 20 Eur
 • Finska, Grčija 20 Eur

Pravilnik o vračilih

Imamo 14-dnevno politiko vračila, kar pomeni, da imate 14 dni po prejemu izdelka, čas da zahtevate vračilo.

Če želite biti upravičeni do vračila, mora biti vaš izdelek v enakem stanju, kot ste ga prejeli, nepoškodovan in neuporabljen, z oznakami in v originalni embalaži. Potrebovali boste tudi potrdilo o nakupu ali potrdilo o plačilu.

Če želite vrniti izdelek, nas lahko kontaktirate na [email protected]

Če bo vračanje izdelka sprejeto, vam bomo poslali etiketo za odpremo in navodila, kako in kam poslati paket. Predmeti, poslani nazaj, brez zahteve za vračilo, ne bodo sprejeti.

Za vsa vprašanja o vrnitvi izdelka nas lahko vedno kontaktirate na [email protected]

Škoda in težave

Prosimo, preglejte vaše naročilo ob prevzemu in nas takoj kontaktirajte na [email protected], če je izdelek pokvarjen, poškodovan ali če prejmete napačen izdelek, da bomo lahko ocenili težavo in jo popravili.

Izjeme / nevračljivi predmeti

Določenih vrst predmetov ni mogoče vrniti, na primer hitro pokvarljivo blago (na primer hrana, cvetje ali rastline), izdelki po meri (na primer posebna naročila ali osebni predmeti) in izdelki za osebno nego (na primer kozmetični izdelki). Prav tako ne sprejemamo vračil za nevarne snovi, vnetljive tekočine ali pline. Prosimo, da nas kontaktirate na [email protected], če imate vprašanja ali pomisleke glede določenega izdelka.

Na žalost ne sprejemamo vračil darilnih kartic in bonov.

Vračila

Kupec ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Za uveljavljanje vaše pravice do odstopa od pogodbe morate z jasno izjavo (npr. pismo, poslano po pošti ali e-pošti) o vaši odločitvi obvestiti podjetje GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o., da odstopate od navedene pogodbe. Za to lahko uporabite tudi obrazec za preklic, ki pa ni predpisan. Podjetje GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. mora po odstopu od pogodbe kupcu vrniti vsa prejeta plačila. Vračilo vplačil mora podjetje opraviti nemudoma oziroma najkasneje v štirinajstih (14) dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Za vračilo vplačila uporabljamo isto plačilno sredstvo, kot ste ga vi uporabili pri prvotni transakciji, razen če je bilo z vami izrecno dogovorjeno drugače.

Odstavek 43 d. člena ZVPot določa, da v primeru, da je kupec blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga mora vrniti podjetju nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Naslov za vračilo blaga v Sloveniji je:

GLOW SEVEN d.o.o. Ljutomerska cesta 22, 2270 Ormož

(vračilo spletnega naročila)

Stroške povezane z vračilom blaga nosi kupec. Kupec mora izdelke vrniti nepoškodovane, neuporabljene in v originalni embalaži. Priložiti mora kopijo računa. Kupec nima pravice vračila blaga v primerih ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika.

Sklenjene pogodbe so shranjene v pisni obliki v poslovnih prostorih podjetja GLOW SEVEN, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. , Ljutomerska cesta 22, Ormož,  2270 Ormož

Mednarodna poštnina in uvozni davek

Pri naročanju blaga za mednarodne dostave boste morda morali plačati uvozne dajatve in/ali davke, ki veljajo za vašo državo. Glow Seven d.o.o. ni odgovoren za kakršne koli dajatve, ki nastanejo zaradi carin ali dajatev. Če zavrnete sprejetje nastalih stroškov in se ugotovi, da paket ni zahtevan, zavrnjen ali kako drugače zavrnjen, Glow Seven d.o.o. ne bo zagotovil nobene oblike vračila ali naročila ponovno poslal. Zaradi navedenega lahko nastanejo dodatni stroški prevoza, dostave ali pošiljanja , ki jih ni mogoče vnaprej izračunati.

Za dodatne informacije o carinskih in trošarinskih politikah v vaši državi se obrnite na lokalni carinski urad.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovine
   Apply Coupon