BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila nad 100 €! Veljajo izjeme
Kupite zdaj, plačajte pozneje s storitvijo Lean Pay!

Išči:

Hej, družina Glowen,

Upam, da vam gre odlično! Delimo nekaj novic naših pečeh in nedavnih spremembah cen. Tukaj je povzetek:

Lokalna proizvodnja in pravično plačilo

Naša odločitev, da proizvajamo lokalno in svojim delavcem plačujemo nad minimalno plačo, je dokaz naše predanosti poštenim delovnim praksam. Verjamemo, da spodbujamo delovno okolje, ki ceni naše zaposlene, prepoznava njihove sposobnosti in predanost pri izdelavi vsake pečice Glowen z natančnostjo in skrbnostjo. Vaša podpora nam omogoča, da ohranjamo te visoke delovne standarde in prispevamo k dobremu počutju naše evropske/slovenske delovne sile.

Zagotavljanje brezkompromisne kakovosti

Da bi ohranili neprimerljivo kakovost, ki jo pričakujete od nas, smo izboljšali naše proizvodne postopke. Zato so bile cene naših izdelkov Glowen Raptor, Glowen Diablo in Glowen Dragon prilagojene tako, da odražajo potrebne naložbe v tehnologijo, stroje in kvalificirano delovno silo. Zavedamo se, da so prilagoditve cen za naše stranke lahko izziv, vendar vam želimo zagotoviti, da so te spremembe ključne za ohranjanje odličnosti, ki jo povezujete z blagovno znamko Glowen.

Obravnava težav s kakovostjo barve:

Zavedamo se, da so nekatere stranke imele težave z luščenjem barve z naših pečic. Da bi to preprečili, smo uvedli postopek ročnega peskanja, s katerim izboljšamo obstojnost naših peči. To izboljšanje zahteva dodatne naložbe v boljše stroje, tehnologijo in širšo delovno silo. Prepričani smo, da bodo ti ukrepi zagotovili daljšo obstojnost in estetski videz barve za vašo pečico Glowen.

Povratne informacije in podpora strankam

Če imate težave z barvo na pečici Glowen, vas pozivamo, da se obrnete na nas. Vaše zadovoljstvo nam je izredno pomembno, zato se zavezujemo, da bomo vaše težave takoj vzeli v obravnavo in jih rešili. Pošljite nam e-poštno sporočilo na naslov [email protected] in naša specializirana ekipa vam bo pomagala pri potrebnih korakih.

Kakovostna delovna sila, brez zunanjega izvajanja

Nujno je treba poudariti, da ne oddajamo proizvodnje v države z nižjimi delovnimi standardi in tako ne ogrožamo kakovosti naše delovne sile. Vsako pečico Glowen skrbno izdelajo naši kvalificirani delavci v Evropi, kar zagotavlja, da prejmete izdelek, ki odraža odličnost evropske izdelave.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in nadaljnjo podporo, ko izvajamo te potrebne prilagoditve, da bi ohranili visoke standarde, ki jih povezujete z blagovno znamko Glowen. Naša zavezanost kakovosti, poštenim delovnim praksam in zadovoljstvu strank ostaja neomajna.

Upamo, da razumete situacijo, in se vam zahvaljujemo, da ste del družine Glowen. Želimo vam srečno kuhanje v prazničnem času z novo prejetimi pečicami! =)

S spoštovanjem,

Glowen

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovine
      Apply Coupon