BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila nad 100 €! Veljajo izjeme
Kupite zdaj, plačajte pozneje s storitvijo Lean Pay!

Išči:

Ker v podjetju Glow seven d.o.o. stojimo za svojimi izdelki, vam iz standardne 2-letne garancije, z registracijo izdelka podaljšamo garancijo na 3-letno*.

Tukaj registrirajte svojo Glowen Raptor peč: REGISTRACIJA PRODUKTA IN PODALJŠANJE REGISTRACIJE

Peč Glowen Raptor je izdelana iz trajnih materialov, k temu pa pripomoreta normalna uporaba in primerno vzdrževanje. Naša naloga je, da vam omogočimo epsko izkušnjo priprave hrane, s katero se boste lahko pohvalili tudi najzahtevnejšemu jedcu.  

Če boste potrebovali pomoč glede peči, ostalih izdelkov ali glede pripravljanja jedi, se lahko kadarkoli obrnete na nas. Storili bomo vse, kar je v naši moči, da bo vaša izkušnja z Glowen izdelki karseda najboljša. V podporo strankam smo 24/7 na [email protected].

V primeru, če bi se karkoli zgodilo (za kar mislimo, da se ne bo) lahko zahtevate garancijo, za uveljavljanje garancije pa je potreben original račun. Naše podjetje jamči, da izdelki ne bomo imeli pomanjkljivosti v izdelavi in materialih. Če ugotovimo nepravilnosti, vam izdelek ali rezervni del brezplačno menjamo. Zagotavljamo vzdrževanje in zagotavljanje nadomestnih delov za izdelek v zakonsko določenem roku (18.točka Zakona VP). 

Za uveljavljanje garancije potrebujemo: 

 • Vaše dokazilo o nakupu
 • Serijska številka peči
 • Fotografije morebitnih okvarjenih delov

Celotni pogoji veljajo za vse garancijske zahteve*

*velja samo na model Glowen Raptor 2022

*Neregistrirani izdelki imajo standardno 2-letno garancijo. Garancija za izdelke velja od datuma, ko stranka prejme svoj izdelek. Registrirane so lahko samo Glowen Raptor peči. Za uveljavljanje 3-letne garancije je treba Glowen Raptor peč registrirati v 40 dneh po prejemu izdelka.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovine
   Apply Coupon