BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila nad 100 €! Veljajo izjeme
Kupite zdaj, plačajte pozneje s storitvijo Lean Pay!

Išči:

GLOWEN PROGRAM ZVESTOBE

Naši izdelki glowen so zdaj brezplačni.
Ustvarite račun in začnite pridobivati dobroimetje za trgovino

O affiliate programu

Partnersko trženje opisuje omrežja za delitev prihodkov med podjetji in partnerskimi tržniki. Cilj partnerskega trženja je doseči čim več ljudi in jih za to nagraditi.

Kako deluje

Po registraciji vam bo dodeljena partnerska povezava. Nato lahko to povezavo pošljete poljubnemu številu prijateljev in jim predstavite naše izdelke. Za vsak nakup, ki ga opravijo vaši prijatelji, se vam bomo zahvalili in vam izplačali 4 % dobroimetja za trgovino, ki ga lahko uporabite kadar koli in kakor koli želite v naši spletni trgovini.

Prednosti

Želimo, da se počutite, kot da ste del družine Glowen, zato bi radi vrnili našim strankam za vsako priporočilo. Z našim partnerskim programom boste zdaj lahko zaslužili denar, medtem ko boste promovirali svoje najljubše pečice in dodatke.

Popoln nadzor nad vašim zaslužkom

Ko ustvarite račun, boste lahko dostopali do svoje partnerske nadzorne plošče. Na nadzornih ploščah lahko nadzorujete vse, kar se dogaja z vašim računom. Svojo partnersko povezavo lahko nastavite na karkoli želite, prav tako lahko zahtevate svoj osebni cupon.

Vaša partnerska povezava

Takoj ko boste ustvarili svoj račun, boste dobili svojo lastno partnersko povezavo "https://glowen.si/?sld=name", ki jo lahko pozneje po želji spremenite. Vaša povezava bo delovala kot številka za sledenje, zato boste za vsako naročilo, opravljeno prek vaše začetne povezave, prejeli 4 % izplačilo.

Ste jo pripravljeni preizkusiti tudi sami?

če imate še kakšno vprašanje, nam pišite na [email protected]
(vsa izplačila se običajno izplačajo v približno 7 dneh)

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovine
      Apply Coupon