BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila nad 100 €! Veljajo izjeme
Kupite zdaj, plačajte pozneje s storitvijo Lean Pay!

Išči:

GLOWEN odlična garancija za pico

No posts found!

pogoji

Pri Glownu vemo, da boste, če dobite eno od naših pečic za pico, naredili odlično pico doma. Ker vam naše pečice to omogočajo. Kako smo lahko tako prepričani? Ko združite te temperature s kamnito peko, dobite popoln recept za pripravo popolnih pic.

Toda – da bi zagotovili enako stopnjo absolutnega zaupanja kot mi, ko razmišljate o nakupu ali ne – vam zagotavljamo, da vam bo Glowen pizza Glowen omogočila kuhanje odlične pice doma.

Torej – če kupite peč za pico Glowen in ne morete narediti odlične pice, imate 55 dni časa, da jo vrnete

Za garancijo Glowen Great Pizza veljajo naslednji pogoji. Vašo pečico imenujemo "vaš Glowen".

• Preberite vodnike Essentials Guides in sledite našim zelo preprostim navodilom, da kar najbolje izkoristite svoj Glowen. - to so preprosti, jasni in iskreni nasveti o o kako raztegniti pico in jo napolniti o kako in kdaj lansirati pico in o vzdrževanje temperature v vašem Glowenu
• Če želite uveljavljati to garancijo, morate: o nas obvestite v 55 dneh od datuma dostave o imeti pečico najmanj 30 dni in o Vsaj 10 poskusov kuhanja ODLIČNE pice.
• Ta garancija velja samo za nakupe opravljene preko glowen.si.
• Za uveljavljanje garancije nas morate kontaktirati na [email protected]! ter navedite številko naročila in datum dostave.
• Ta garancija velja samo za sposobnost priprave pice vašega Glowen - imamo celotno politiko vračil, o kateri lahko preberete več tukaj, ki pokriva napake itd. Če je iz nekega razloga vaš Glowen dejansko pokvarjen - seveda vam bomo zagotovili nov Glowen - Glowen Experience Support!
• Garancija ne vpliva na vaše zakonske pravice v zvezi z vašim Glowenom.
• Vaš Glowen morate uporabljati v skladu s priročnikom in osnovnimi navodili, ki sta priložena vaši pečici. Če teh ne upoštevate, si pridržujemo pravico zavrniti vsako zahtevo za zamenjavo.

V praksi vas bomo prosili, da še enkrat pravilno uporabite Glowen, ker na koncu dneva želimo, da bi vaš Glowen OBOŽEVAL. Skupaj pripravimo odlično pico.

Pred morebitnim vračilom nas kontaktirajte na [email protected]

Še imate vprašanja?

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovine
      Apply Coupon